ONLY WHEN WE GO INSIDE DO WE REALLY KNOW HOW TO LIVE OUTSIDE. THE PATH OF YOGA IS, IN ESSENCE THE PATH OF SEARCHING WITHIN FOR ONES DHARMA, REALIZING IT AND THEN LIVING IT. THUS YOGA NOT ONLY ALLOWS US TO FIND INNER NATURE, BUT ALSO OFFERS A METHOD FOR FULFILLING IT.

HATHA YOGA FLOW

Het woord yoga betekent in het Sanskriet verbinden, samenvoegen. Hatha betekent kracht in en met discipline. Het gaat hier om de ware verbinding van onze wil te verbinden met onze eigen essentie. De gene die we in de kern zijn. Als we kunnen leven van uit onze kern, leven we onze waarheid. Op deze manier is er meer balans, kunnen we zo nodig, ons zelf en de ander dragen. Door de ruimte die hierdoor ontstaat zul je merken dat er meer flexibiliteit ontstaat in je lichaam en geest, en een betere conditie.
Yoga kan je leven op een positieve manier beïnvloeden. Al onze behoeftes kunnen zich gaan aanpassen aan de maat die bij jou past. Je krijgt wat je op dat moment nodig hebt.
Binnen yoga zijn er veel stromingen die allemaal op deze verbinding georiënteerd zijn. Bij hatha yoga gaat het altijd om de fysieke benadering. In de hatha flow lessen gebruiken we de houdingen, ademhalingsoefeningen, verschillende vormen van meditatie. Dit alles onder begeleiding van rustige meditatieve muziek.
De les begint altijd heel rustig met ademhaling oefeningen zodat lichaam en geest de ruimte krijgen, het voorbereiden op de flow. De flow zal op een natuurlijke organische manier uit deze voorbereiding beginnen. De houdingen worden op een elkaar afgestemde manier telkens weer uit elkaar geboren en zo ontstaat een hatha flow les die zich in dynamiek afstemt op het moment, het individu en de groep. De lessen zijn hier door nooit het zelfde.
De lessen zijn gebaseerd op een methode en filosofie, die ruimte en veiligheid creëren. Hierdoor ontstaat er een toegankelijkheid voor gevorderde en beginners, voor jong en ouder. De intensiteit van het energie verbruik ligt bij een flow les iets hoger, je zal na een les beslist ervaren dat je lichaam stevig gewerkt heeft. Maar voor degene met een fysieke beperking of een wat lagere conditie is de les zeker goed te doen. Ik zie je graag een keer in de les en gaan we samen op een interessante reis die er speciaal voor jou is.

nederland locaties, prijzen en rooster

Hatha flow yoga lessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond.

Prijs: 10 lessenkaart voor € 100,00. Losse les € 11.00, proefles is gratis.

Dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur.
Locatie: Yogajuf Roosendaal Ettingstraat 14a 4703GL Roosendaal.

Donderdagavond van 20.30 uur tot 21.45 uur.
Locatie: Yogajuf Roosendaal Ettingstraat 14a 4703GL Roosendaal.

mallorca locaties, prijzen en rooster

COMING SOON

happiness looks good on you

ZWANGERSCHAPS-YOGA

Zwangerschapsyoga, een effectieve prettige begeleiding. Tijdens de zwangerschap en de bevalling zal je ervaren hoe uitermate zinvol het is dat je bepaalde vaardigheden leert. Dankzij de zwangerschapsyoga leer je effectief ademen. Met de ademhalingsoefeningen leer je hoe je deze kunt inzetten voor ontspanning en het opvangen van de weeen. Door de milde yoga oefeningen blijf je soepel en sterk, in je lichaam en geest. In de prettige gezellige en veilige sfeer van de groep, bereid je jezelf voor op de bevalling.

De lessen hebben een open structuur en hier door kan je instromen en komen wanneer het voor jou het beste uitkomt. Er is een keer in de 6 weken een partner les. In deze les behandelen we de vier ademhalingsoefeningen. We bespreken de praktische informatie over hoe je partner je actief van ondersteunen voor, tijdens en na de bevalling.

Er is een 10 lessen kaart en een 20 lessen kaart. Deze kaart is een jaar geldig en is ook inzetbaar voor zwangerschap massage en Schantala babymassage.

Er kan een deel van de kosten gedeclareerd worden via je zorgverzekeraar.

Kijk bij locatie, rooster en prijzen.

nederland locaties, prijzen en rooster

Zwangerschapsyoga lessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond.

Prijs: 10 lessenkaart is € 100,00 en een 20 lessenkaart is € 160,00.

Er kan gedeclareerd worden via je zorgverzekeraar.

Dinsdagavond van 18:30 uur tot 19:45 uur.

Locatie: Yogajuf Roosendaal Ettingstraat 14a 4703GL Roosendaal.

Donderdagavond van 19:00 uur tot 20:15 uur.

Locatie: Yogajuf Roosendaal Ettingstraat 14a 4703GL Roosendaal.

mallorca locaties, prijzen en rooster

COMING SOON