skin forgets nothing

MASSAGE EN LICHAAMSTHERAPIE

Als je last hebt van je lichaam, stijve spieren van de schouders, nek, rug, benen etc. Je voelt je zelf gespannen, nerveus, overgevoelig, angstig en onrustig. Of je bent erg moe, futloos, verward, moedeloos, neerslachtig. Allemaal symptomen die veroorzaakt kunnen worden door alles wat we tegen komen in ons dagelijks leven in onze privé of werksfeer.

Een goede reden om voor massage en lichaamstherapie te kiezen. Door massage en lichaamstherapie zal je ervaren dat het steeds duidelijker word wat je lichaam je te vertellen heeft, je zult leren hoe je naar je lichaam kunt gaan luisteren. Je vergroot je lichaamsbewustwording. Je leert hoe het voelt om jezelf veilig en verbonden te voelen. Je gaat begrijpen waarom je lichaam reageert zoals het dat doet en wat er nodig is om het te ondersteunen en jezelf beter te voelen.

Een massage behandeling heeft niet alleen een grote therapeutische werking, de verschillende technieken bevorderen reiniging van afvalstoffen in het lichaam, geven het immuunsysteem een boost. Een massage is natuurlijk ook vooral een weldaad voor een diepe ontspanning tot in de kern. Voor diegene die goed in balans is, maar gewoon eens heerlijk wil ontspannen is deze persoonlijk afgestemde massage behandeling een uitstekende reden om een afspraak te maken.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak of verdere informatie.

Ga voor meer informatie naar massage opties en prijzen.

skin the mirror of your soul

ZWANGERSCHAPS-MASSAGE

Een zwangerschap is een bijzondere tijd maar betekent tegelijkertijd een grote belasting door veel veranderingen voor het vrouwenlichaam. Deze veranderingen kunnen er voor zorgen dat je sneller moe bent. Niet zelden zijn er lichamelijke klachten zoals pijn in de nek, schouders of rug, bekken klachten, vocht vast houden, slecht slapen, hoofdpijn en misselijkheid. Zwangerschapsmassage helpt deze klachten te verminderen. Bovendien heeft deze weldadige behandeling een rustgevend effect op jou en je kindje. De massage duurt alles bij elkaar 90 minuten. We beginnen met een korte intake en zal de behandeling worden aangepast op jou persoonlijke conditie.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak of verdere informatie.

Ga voor meer informatie naar massage opties en prijzen.

Baby massage
touch for life

BABYMASSAGE

Worden gedragen, gewiegd, gestreeld, vast gehouden, gemasseerd, zoveel manieren staan ons ter beschikking om een kind te voeden. Minstens even onontbeerlijk als vitaminen, mineralen en eiwitten. Artsen en vroedvrouwen wijzen er steeds weer op dat babymassage de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby bevordert. Het schept bovendien een optimaal contact tussen moeder en kind. Je kan je waarschijnlijk nog wel het intieme gevoel terug halen toen je kindje nog in je buik leefden, de vertrouwde bewegingen en het heel bijzondere contact, een veilig en ultiem gevoel van verbondenheid. Na de geboorte is dat specifieke contact anders. Door de massage kan er op een heel mooie warme veilige en unieke manier de verbinding gestimuleerd worden. We hebben het druk, we voelen ons druk, we doen druk, en zetten onszelf vaak meer onder druk dan goed is. Druk, druk, druk. Door te masseren zal je merken dat deze druk wegvalt, door het bijzondere moment wat je hebt met je kindje zal je merken dat het niet alleen een rustgevend effect op je kindje heeft maar ook op jou. Door de ervaring van de verbinding tussen jou en je kind, ben je in staat dat , druk, druk, druk, heel makkelijk te relativeerden.

Babymassage is geen ingewikkelde techniek. Het is een natuurlijke, traditionele, eenvoudige en eeuwenoude manier die iedere moeder, vader gemakkelijk kan leren. Je kan met de massage beginnen als je kindje 5 weken oud is. Bovendien is het niet alleen gezellig om met een groepje moeders bij elkaar te zijn met de kindjes, het is ook heel erg inspirerend en kan ook zeker ondersteunend werken waar nodig. De cursus is verdeelt in twee bijeenkomsten van 90 min.
Na de cursus ben je in staat een volledige babymassage te geven en je bent een mooie ervaring rijker.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak of verdere informatie

Informatie over werkwijze en kosten vind je onder massage opties en prijzen.

MASSAGE OPTIES EN PRIJZEN

Voor alle vormen van massage word er naar wens gewerkt met een verwarmde massage tafel,  verwarmde hamam doeken, verwarmde massage oliën en voeten bad. Uiteraard zijn alle producten waarmee gemasseerd word op natuurlijke basis. Voor iedere behandeling vind er eerst een korte intake plaats om zo de massage behandeling op de individuele situatie, klachten en wensen aan te kunnen bieden. Vanzelfsprekend zal er voor, tijdens en na de behandeling, ruimschoots tijd en aandacht gegeven worden aan wat er nodig is om het ultieme onthaasten te kunnen ervaren.

Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een van de massage behandelingen of voor verdere informatie.

Klassiek energetisch holistische ontspanningsmassage in combinatie met deep tissue massage en aromatherapie

90 min € 50,-

Bij deze massage word er met verschillende technieken gewerkt om het lichaam en de geest volledig tot rust te brengen. Spieren en bindweefsel worden eerst los gemaakt gereinigd van afval stoffen met een afgestemde krachtige deep tissue massage.

Een mooie zachte combinatie van massagetechnieken zorgen daarna voor een volkomen staat van ontspanning tot in de diepste kern.

Sportmassage met deep tissue massage

60 min € 50,-

Bij de sportmassage word er gericht gewerkt op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met o.a. deep tissue massage worden afvalstoffen in de spieren sneller afgevoerd waarmee je herstel van het lichaam bevorderd. De sportmassage is dus een stevige massage die het bindweefsel los maakt en op deze manier blessures kan herstellen maar ook blessures kan voorkomen.
Je kan dus met de sport massage het lichaam met overbelaste spieren ontlasten maar ook kan je met de behandeling het lichaam met de spieren activeren.

Stoelmassage voor nek, schouders en rug

45 min € 45,-

Er word bij deze massage voor nek schouders en rug gewerkt met de mobiele massage hoofdsteun waarbij je dus zittend de massage behandeling aangeboden krijgt.

Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor de liggende optie op de massage tafel.

Hot stone massage

90 min € 60,-

Tijdens de Hot Stone massage worden er heerlijke warme oliën en platte warme basaltstenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen.

De warme natuurstenen worden op specifieke punten van het lichaam geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in het lichaam en met behulp van de massage met warme stenen en soms ook koude stenen, wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld.

Zwangerschapsmassage

90 min € 50,-

De zwangerschap massage is vooral gericht op ontspanning. Tijdens de korte intake word er o.a. bepaald welke positie tijdens de massage het aangenaamst en het beste is. Er word gemasseerd op een standaard massage tafel. Er kan gekozen worden voor verwarmd of niet.
De techniek is zacht. Diepere massage technieken zijn bij de zwangerschap ongewenst.

Bij specifieke klachten kan er een aangepaste massage behandeling gegeven worden en kunnen er speciaal gerichte oefeningen gegeven worden na de massage.

Rebozo Massage

90 min € 50,-

Bij Rebozo massage word er gewerkt met doeken. Deze massagevorm en de doeken komen oorspronkelijk uit zuid Amerika. Het is een massagevorm met verschillende zachte technieken met o.a. pulsen en sluitingsrituelen die balans en ontspanning geven in lichaam en geest. Deze bijzondere massagetechniek is geschikt voor iedereen kinderen, volwassenen en senioren.

Bij toepassing in de zwangerschapsperiode kan deze techniek, voor, tijdens of na de bevalling worden toegepast.

Shantala Baby massagecursus

180 min € 60,-

De Schantala Baby massagecursus bestaat uit twee bijeenkomsten van 90 minuten. Tijdens deze gezellige Shantala baby massage cursus zal je ervaren dat de massage niet alleen een rustgevend effect heeft op je kindje maar ook op jezelf. Door de massage word op een warme unieke manier de verbinding tussen jou en je kindje gestimuleerd. Je kindje zal o.a. meer ontspannen, beter slapen en heeft een positief effect bij darmkrampjes. Babymassage is geen ingewikkelde techniek. Het is een natuurlijke eeuwen oude massage techniek die iedere moeder en vader heel gemakkelijk kan leren.

Je kan mee doen aan de cursus als je kindje minstens 5 weken oud is.

De cursus kan zowel in de groep als individueel thuis gevolgd worden.

Junior – en kindermassage

45 min € 35,-

De Kindermassage bij Studio La Gente begint vanaf 6 jaar en kan tot in de pubertijd gegeven worden. Het kan vooral voor gevoelige, drukke en hoogsensetieve kinderen een gunstige werking hebben. De massage is zacht met afwisselend lichte druk punten. Het gaat hier niet over het diepere manipuleren van de spieren. Het gaat meer over lichaam en zelf bewustzijn.
Kindermassage helpt bij veel verschillende klachten o.a. bij hoofdpijn, buikpijn, obstipatie, maar ook bij vermoeidheid, slaapproblemen. Het kan ook verlichting geven bij angsten, onzekerheid of Hyperactief gedrag, en andere stress gerelateerde klachten.

Na een intake gesprek met ouder en kind word de massage afgestemd op de behoefte, situatie van het kind.

De ouder blijft tijdens de massage van kinderen onder de 12 jaar, in de behandel ruimte.

Chakra Therapiemassage

90 min € 60,-

De zeven Chakras zijn centra van energie in het etherische lichaam. De Chakras die in een lijn evenwijdig aan de ruggengraat liggen, fungeren als de voornaamste ontvangst en verdeelstations van vitale energie tussen het fysieke lichaam en het subtiele lichaam. Elk van de Chakras correspondeert met een verschillende klier en beheerst bepaalde delen van het fysieke lichaam en gebieden van psychische en spirituele ontwikkeling. Als alles in balans is resulteert dit in een optimale gezondheid en vitaliteit. Als er een blokkade ontstaat door fysiek of emotioneel trauma, zal zich dit in een vorm van een gestoorde functie in het betrokken gebied of orgaan in het lichaam uiten. De Chakra Therapiemassage bestaat uit minimaal twee behandelingen.

Bij de eerste behandeling word er aan de hand van o.a. een focus techniek gekeken hoe de situatie is met de Chakras waar eventuele blokkades aanwezig zijn. Dit word in kaart gebracht en er word een behandeling bepaalt. Er word dan gewerkt met verschillende massage technieken en gerichte oefeningen.

Bach bloesem therapie / massage

90 min € 70,-

Deze Therapie ontleent zijn naam aan de ontdekker dr. Edward Bach, geboren 1886. Hij kwam tot inzicht dat de oorzaak van een ziekte, veelal lag in een negatieve psychische gesteldheid. Bach heeft 38 bloesemtincturen ontwikkeld en een aantal samen gestelde tincturen. Bach bloesem helpt emoties beter in balans te houden. De bloesemremedies kunnen de blokkades of andere storingen in de persoonlijkheid helpen oplossen voordat deze disbalans zich manifesteert in een ziekte of kwaal, zodat het preventief kan helpen. Wanneer er een ziekte is kunnen de remedies helpen bij een negatieve gemoedstoestand, zodat er meer evenwicht en harmonie ontstaat en het lichaam helpt naar een betere gezondheid. Het gebruik van Bach-druppels geeft geen schadelijke bijwerkingen, zijn niet gewoontevormend of verslavend en kunnen naast andere therapie vormen gebruikt worden.

Bach bloesem therapie kan een op zich zelf staande behandeling zijn van een of meerdere afspraken, maar kan ook heel goed gecombineerd worden met de massage behandelingen.

Vier-handen-massage

90 min € 120,-

Een vier handen massage is een bijzonder intense massage beleving. Deze massage word gegeven door twee masseurs die met de vierhand massage niet alleen een fijne massage geven, maar ook een mooi ritueel handteren, wat weer een buitengewoon positief effect op de beleving van de massage geeft. Doordat er met vier handen gemasseerd word zal de geest dit niet meer kunnen volgen zoals dat wel het geval is bij twee handen. Hierdoor komt er een volledige overgave en diepe ontspanning tot in de kern.

Voor het reserveren van deze massage minimaal vier dagen voor gewenste datum van afspraak contact opnemen voor boeking.

Duo-massage

90 min € 120,-

Een Duo massage is uitermate geschikt om samen te ontspannen en een fijn en gezellig moment te beleven. Dit kan met wie je maar wilt. Je kunt kiezen voor een duo massage in de zelfde ruimte op twee massage tafels of in twee afzonderlijke ruimtes. Je kunt kiezen om allebei de zelfde massage te nemen of er voor kiezen elk een andere massage te nemen.

Voor het reserveren van een duo massage minimaal vier dagen voor gewenste datum van afspraak contact op nemen voor boeking.

A ship in harbout is safe, but that is not where ships are made for

PROFESSIONELE MASSAGE BIJ U THUIS, YACHT, BEDRIJF, HOTEL OF ANDERE LOCATIE

Massages zijn goed voor lichaam en geest. Een massage maakt de spieren soepel, ontdoet het lichaam van afvalstoffen. Bevorderd ons zelfherstellend vermogen en verstrekt ons immuunsysteem. Het heeft ook een effectieve therapeutische werking op verschillende stress gerelateerde klachten zowel fysiek als mentaal. Een massage is natuurlijk ook vooral een weldaad voor een heerlijke diepe ontspanning tot in de kern.
Alle massages inclusief tarieven, vermeld onder de link massage opties en prijzen, kunnen op locatie gegeven worden.

Er worden bij massage behandelingen op locatie extra reis en parkeer kosten berekend.

Er zijn verschillende voordelen voor een massage behandeling op locatie.

  • Als u door fysieke of andere klachten niet mobiel bent.
  • Een eigen omgeving kan soms prettiger, veiliger ervaren worden.
  • U hoeft geen oppas te regelen voor kind of huisdier.
  • Geen reis of parkeer tijd.
  • Eenvoudig de luxe dat u zich niet voor, maar vooral ook niet na de massage meer hoeft te verplaatsen, zodat u rustig in de weldaad van de massage behandeling in uw eigen omgeving kunt blijven.

BEDRIJFSMASSAGE

  • Voor werknemers in het bedrijf zijn er ook veel voordelen om op locatie te behandelen in het bedrijf zelf. Tijd kan veel efficiënter in gedeeld worden, door net voor het werk tijdens de pauze of net na het werk een behandeling te genieten. Het zorgt voor minder werkdruk, betere werkprestaties, betere sfeer op de werkvloer, minder ziekte verzuim.Neem vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak of voor verdere informatie.