A B O U T

Lieve mensen,

Welkom bij Studio La Gente Praktijk voor massage en Lichaamstherapie.

Mijn naam is Anja Maas ben moeder van een heerlijke dochter en woon en werk het grootste gedeelte van het jaar in Nederland en het andere gedeelte woon en werk ik in Mallorca Spanje.

Na mijn toch wat exacte studie Sociaal Juridische Dienstverlening in 1982, begint er een gevoel en gedachte in me op te komen dat ik mijn energie, moet laten stromen naar creativiteit, expressie, kunst. Het was tijdens mijn studie aan de HKU, dat ik blij verrast werd met allerlei vormen van lichaamswerk en voelde dat m’n passie hiervoor werd geboren. In deze tijd komt ook yoga voor het eerst op mijn pad tijdens de yoga lessen van Hans het Hart. Ik vond het heerlijk en zeker niet wetende wat voor een belangrijke rol dit later in mijn leven zou gaan spelen.

Ik heb 15 jaar in het buitenland, Europa en Amerika, gewoond, gestudeerd en gewerkt. Heb op Mallorca voor 2 fantastische bedrijven gewerkt Dahm international superyacht dealer, en bij Kuhn & Partner Makelaardij.
Na veel werk ervaring in management, vond ik dat de tijd rijp was voor mijn eigen bedrijf. Euroconsult Project management, heeft voor 6 jaar een succesvol bestaan gehad als mijn eigen bedrijf op Mallorca. Dat prachtige, bijzondere Mallorca had m’n hart gestolen en dat is tot op de dag van vandaag onveranderd.

2001 de komst van de euro en het jaar dat ik terug kwam naar Nederland.
Terug naar mijn roots en naar m’n passie die in 1982 was geboren.

Na een aantal jaren van verschillende studies, cursussen, trainingen en werk ervaring op het gebied van massage, yoga en lichaamstherapie, werd in 2007 Studio La Gente, praktijk voor massage en lichaamstherapie opgericht in Roosendaal. En sinds 2020 ook in Mallorca.

Yoga , Massage, Lichaamstherapie, kunst en creativiteit, zijn voor mij nog steeds de weg om de beproevingen van dit leven goed te kunnen dragen. Het geeft ruimte voor reflectie, verruimt mijn bewust zijn, het maakt me vrij.

Ik zie je graag een keer bij studio La Gente.

Warme groet,
Anja Maas.