Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FOTOGRAFIE / BODYWORK RETREAT

January 17 @ 8:00 am 5:00 pm

Het fotografie / bodywork retreat Mallorca van 10 tot 16 september 2023. Tijdens de aangename warme laat zomerdagen en avonden laat Mallorca zich van haar meest fijne en relaxte tijd van het jaar beleven!  Een uniek retreat waar fotografie en bodywork elkaar op een bijzondere manier verbinden en verrijken. Er word op deze manier tijd en ruimte gecreëerd voor een nieuwe verassende manier van waarnemen, mindfull focussen en beleven. Jou fantasie en inspiratie zullen op een ongekend mooie en dynamische manier tot bloei kunnen komen. Je word professioneel begeleid zodat je de techniek van je camera, ofwel spiegel reflex of en camera op een gsm, beter leert kennen.

Je krijgt essentiële informatie over het werken met o.a. Licht en schaduw, compositie, snelheid etc. Kortom je krijgt alle handvaten om tot jou unieke beeld te komen.  Om jezelf vrij te maken van eventueel aanwezige obstakels die je fantasie en inspiratie in de weg staan, gaan we werken met, meditatie, free style yoga, ademhalingsoefeningen, hiking, massage, mantras, dans, etc. Meer ruimte in het lichaam geeft meer ruimte in je geest voor een heldere blik in volledige vrijheid.  Mindfull fotograferen brengt je in het hier en nu, een kleurrijke mediterrane meditatie. Ga met ons mee op deze inspirerende reis naar het heerlijke en bijzondere Mallorca waarin alles mag en niets moet.

Tijd en ruimte voor jezelf waarin jij op een speelse eigen manier en tempo kunt gaan experimenteren met fotografie en bodywork. Fotografie en bodywork hebben veel overeenkomsten. Zowel bij fotografie als bij bodywork ben je in het moment, word er een volledige focus gevraagd en krijg je door volledige overgave, er iets unieks voor terug. We benaderen in dit retreat fotografie op een organische manier waardoor jou eigenheid duidelijk vertaald word in je beelden. We geven veel aandacht aan een mooie balans tussen inspiratie en techniek. Er zullen tijdens dit hele proces ook stilstaan voor reflectie, voor groei en eventueel helen. Jij staat in deze week centraal waarin je helemaal jezelf mag en kunt zijn. Tijdens dit retreat zal je uitgenodigd worden om jezelf te laten inspireren door alles wat er aangeboden wordt en alles wat er op je pad zal komen, nogmaals voel jezelf vrij, niets moet alles mag. Dus wil jij jezelf een waardevol geschenk geven, een week heerlijk genieten op een heel bijzondere mooie plek waar de energie heel puur en magisch positief  is op een van de mooiste eilanden van de wereld, met elke dag een heerlijke  eerlijke gezonde vegetarische / mediterrane keuken, ben je beginnend of gevorderd geïnteresseerd in fotografie en bodywork, jong of ouder, dan ben jij van harte welkom bij ons in prachtig Mallorca.