Lente retreat Mallorca

LENTE RETREAT MALLORCA, 13 TOT EN MET 20 MEI 2023. DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR! YOGA, MEDITATIE, MASSAGE, ACCESS BARS, HIKING, GONG EN KLANKSCHALEN SOUD HEALING, DANS, 5 RITMES, ECSTATIC DANS, MANTRAS, ZEILTOCHT, VEGETARISCHE/MEDITERRANE KEUKEN, ETC.

Tijd en Ruimte voor jezelf waarin jij op een speelse eigen manier en tempo kunt gaan ontspannen, stilstaan voor reflectie, voor groei en eventueel helen. Jij staat in deze week centraal waarin je helmaal jezelf mag en kunt zijn. Tijdens deze bijzondere retreat zal je uitgenodigd worden om jezelf te laten inspireren door alles wat er aangeboden wordt en alles wat er op je pad zal komen, niets moet en alles mag. Dus wil jij jezelf een waardevol geschenk geven, een week heerlijk genieten op een heel bijzonder mooie plek waar de energie heel puur en magisch positief is op een van de mooiste eilanden van de wereld, met elke dag heerlijk eerlijk gezond eten,ben je beginneling, gevorderde, jong of ouder, ga dan heerlijk met ons mee naar Mallorca.

Over ons

Hallo mijn naam is Anja Maas, kom uit nederland woon en werk in Nederland en Mallorca. Ik werk vanaf 2007 als yoga docent, en vanaf 2008 heb ik mijn eigen praktijk voor massage en lichaamstherapie in nederland en vanaf 2020 ook in Mallorca. Ik heb al sinds 1981 een bijzondere liefde voor de Baleraren en ben dan ook heel blij dat ik in het verleden, heden en in de toekomst yoga retreats mag aanbieden op deze magische plek in de wereld. Mijn passie ligt in inspireren, en mijn kracht ligt in het organiseren. Ik ben dan ook telkens weer heel dankbaar om te zien hoe mensen op hun eigen manier tijdens een retreat tot zich zelf komen en de rust en ruimte vinden om te kunnen genieten en levensvreugde kunnen ervaren. Mijn grootste geschenk is dan ook altijd de grote glimlach van een gast en de blik in hun ogen die zeggen “het is goed geweest ik heb een heerlijke reset gehad en kan weer met een frisse blik op mijn leven verder” Meer info over mij, mijn yoga aanbod en massage opties kan je vinden op deze site www.studiolagente.com.

Hallo mijn naam is Pascalle Gibaud, kom uit Frankrijk woon en werk op dit monent in Lyon en heb meer dan 10 jaar mijn eigen Spa en praktijk gehad in Frankrijk. Ik ben geschoold in de Balinese vorm van massage en Sound massage met Tibetaanse klank schalen en Gong. Ook ben ik gespecialiseerd in Access Bars. Tijdens mijn jaren lange werkervaring als masseur heb ik een unieke eigen intuitieve massage behandeling ontwikkeld. De massage behandeling is een bijzondere samensmelting van geluid en aanraking. Je word ondergedompeld tijdens deze samen smelting in een bad van helende klanken en aanraking. Het is een krachtige duik op celnivo die je een bijzondere ervaring zal geven in rust, herkenning, en transformatie naar licht, inzicht en zelfliefde. Ik heb van veel mensen uit verschillende delen van de wereld begrepen dat mijn behandeling als uniek en bevrijdend heeft gewerkt. Het geeft me dan ook enorm veel vreugde en voldoening uit het diepst van mijn hart, dat ik dit met jou in de individuele behandeling en met jullie in de groep o.a. sound bad sessies mag delen.

De lokatie

Finca s,Almundaina is een autentieke en duurzame villa van maar liefst 900m2, verscholen in het prachtige glooiende landschap midden in mallorca. Omgeven door de ongerepte natuur, rust en comfort zal het heel gemakkelijk zijn om rust en ontspanning te vinden.
De finca ligt bij Montuiri, 30 minuten met de auto van het vliegveld vandaan. Het is van hier uit gemakkelijk om de rest van mallorca te bezoeken en is 5 minuten auto rijden naar een aantal traditionele autentieke mallorquinische dorpjes.

Er zijn 6 grote sfeervolle slaapkamers voor 2 personen met de mogelijkheid de bedden te scheiden tot comfortabele éénpersoonsbedden. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer, en voor ieder vertrek is er ook een heerlijk prive terras.

Binnen in de villa is er een ruime woonkamer met open haart en een geheel modern uitgeruste keuken waar er voor de gasten de meest heerlijke gerechten worden bereid. Er is gelegenheid om binnen te eten met de groep in een super gezellige ruimte aan een prachtige tafel met een spectaculair uitzicht over het landschap, uiteraard is dit ook buiten mogelijk in een prachtige natuurlijke omgeving.

In de grote tuin van 8000m2 vind je allelei meditaraine planten, palm bomen en fruitbomen en de aanwezigheid van de pauwen die er vrij rond lopen, geven je het gevoel dat je echt in een paradijs bent. Wat er nog meer aanwezig is: Er is een groot zoutwater zwembad dat omgeven is van een ruime chill out plek met zonnebeden, parasols hangmatten. Een BBQ hoek met een stenen oven voor pizzas. Een heerlijke sauna ruimte. Een prachtige ruime lichte Yoga shala voorzien van al de yoga benodigheden. Er is een buiten gym, plus tafel tennis. Er zelfs een klein soort boerderijtje met hangebuikzwijntjes,kippen en ganzen. En er is een prive parkeer plaats voor de gene die met een huur auto komen.

Dag en avond indeling

Er is een dag en avond indeling gemaak met verschillende activiteiten waar uiteraard naar eigen behoefte aan deel kan worden genomen. De dag is zo ingedeeld dat er buiten het aanbod van activiteiten nog veel ruimte en tijd voor jezelf over is die naar eigen idee en behoeften ingevuld kan worden. De verschillende individulele massage behandelingen kunnen in de ochtend vanaf 11:00 tot 13:00, in de middag van 14:00 tot 18:00, ingeboekt worden. Voor de avond behandeling kijken we op dat moment welke tijd het beste is.

  • 8:00 tot 9:15 meditatie en yoga
  • 9:30 tot 10:30 brunch
  • 11:00 tot 12:30 activiteit
  • 13:00 Lunch met de mogelijkheid deze mee te nemen
  • 17:00 tot 18:30 uur Yoga plus.
  • 19:00 tot 20:00 dinner
  • 20:30 activiteit

Een greep uit de activiteiten

Hatha Yoga en Hatha flow in combinatie met Yin Yoga een mooie balans tussen Yin en Yang. De lessen worden telkens aangepast aan het moment, tijd en energie.
Meditatie rustige en actieve vormen. In stilte of met geluid, in rust of in beweging, met visualisatie of vooral gericht op de pranajama, een scala van verschillende meditatieve vormen en technieken die een waardevolle bijdrage voor jou zijn in deze week om tot inzicht en rust te komen.
Gong baths Sound groep sesies. Deze bijzondere meditatieve sound sessies zijn ontspannend en helend. Het is een unieke ervaring, die je zult beleven door de fibratie van de klanken die een diepe energetische emotionele werking hebben op je lichaam en geest. Klank, sound heeft een krachtige werking het kan je naar een hoger bewustzijn brengen, het geeft een reset voor je lichaam en geest door blokades en spanningen los te maken en zo een diepe rust en ontspanning te geven.
Diverse Massage behandelingen. Kijk voor de massages die aangeboden worden door Anja op de site www.studiolagente.com bij massage, opties en prijzen. De massage behandeling gegeven door Pascalle kunnen gecombineert worden met een klank healing. De Access Bars behandeling gegeven door Pascalle is een energetische behandeling via drukpunten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om vast zittende gevoelens, gedachten, ideeën, overtuigingen en gedragspatronen los te laten.
Hiken, wandelen onder begeleiding door de prachtige natuur van Mallorca. Laat je verassen door het veelzijdige landschap van Mallorca er is veel te zien, te ruiken, te horen en te voelen. De energie die dit landschap uitdraagt is een ware beleving, puur en niet zelden betoverend mooi.
Bezoek van de beroemde woensdag morgen markt in het nabijgelegen stadje Sineu is een ware beleving. Super gezelige terasjes op het idilische plein van het prachtige authentieke oude stadje, met een enorm divers aanbod van echt de meest uiteenlopende dingen.
Zeiltocht, op het helderblauwe water, aanmerend in een van de prachtige bochten van Mallorca waar je een heerlijke frise duik kunt nemen in het cristal heldere water, en kunt genieten van verrukkelijk eten wat geserveerd zal worden aan boord en wie weet als verassing op het strand. Een bijzondere tocht waar je de unieke schoonheid van Mallorca op een intense manier kunt beleven.
Een heel bijzondere stilte dag die we individueel en/of gezamenlijk invullen met mooie momenten met meditatie vormen zoals geleide meditatie met klei, floating in het zwembad, pulsing, wandelen. We sluiten deze dag af met een stem cirkel, voor extra verdieping en verheldering. We gaan ook een ochtend heel vroeg naar het strand voor een verfrissende start van de dag met yoga on The Beach en een frisse duik in het helder blauwe water bij het prachtige strand es trenc en gaan dan gezamenlijk lunchen in het gezellige Beach restaurant. We gaan zelf pizza’s maken en bakken in de steenoven. Voor de avonden zijn er fijne verassende activiteiten, waaronder muziek, mantras, natural beauty, etc. En nogmaals; niets moet, alles mag!

We gaan voor een groepsgrootte van 8 personen. We houden het bewust bij een relatief kleinere groep daar we aan iedereen voldoende aandacht kunnen besteden. Wij staan voor kwaliteit, en willen kunnen voldoen aan al onze beloftes, en zijn van mening dat we dit beter kunnen waar maken in een kleinere groep.

Wat is inclusief de prijs van het retreat?

Vervoer van het vliegveld naar Finca s’Almundaina en weer terug naar het vliegveld.

De 7 overnachtingen in een gedeelde 2 persoons kamer.

De 7 overnachtingen alleen in een kamer, deze zijn schaars en hebben een meer prijs.

Drie maaltijden en kleine tussendoortjes.

Heel de dag water, thee, koffie.

Alle activiteiten, op een aantal na die bij niet inclusief vermeld worden.

Een nek schouder massage van 30 minuten.

Wat is exclusief de prijs van het retreat?

Vliegticket.

De eigen auto huur.

Al de overige massage behandelingen.

De zeiltocht.

De consumpties en versnaperingen als we een externe activiteit hebben.

Datum van het lente retreat?

Zaterdag 13 mei tot en met 20 mei 2023. Inchecken van af 16:00 uur en uitchecken om 11:00 uur. Als er voor en na ons geen groep zit kan de tijd wat flexibel gehanteerd worden.

Prijs, aanbetaling

Prijs voor dit retreat een week pp al inclusief zoals aangegeven in een gedeelde kamer met eigen badkamer totaal €1190,-

Prijs voor dit retreat een week pp al inclusief zoals aangegeven in een kamer alleen met eigen badkamer is totaal €1375,-

Bij aanmelding voor het retreat is er een aanbetaling verschuldigd van €400,-

De restbetaling van het totaal bedrag dient uiterlijk 3 weken voor aanvang datum van het retreat te zijn betaald.

Natuurlijk mag je ook het totaal bedrag in een keer voldoen.

Annulering en restitutie

In het geval wij van de organisatie het retreat niet door kunnen laten gaan in het geval van corona maatregelen of elke andere reden, zal er binnen 3 weken een 100% terug betaling plaats vinden van het totaal bedrag wat door jou overgemaakt is voor het retreat. Er is ook een mogelijkheid om je boeking vast te leggen in een dan nieuw gemaakte datum voor het geanuleerde retreat, binnen het jaar 2022 en 2023.

In het geval jezelf wilt annuleren kan dit tot 3 weken voor aanvang van startdatum van het retreat. Als er binnen deze 3 weken geanuleerd word door jouzelf, met ANDERE redenen dan ernstig letsel of ziekte, overlijden of corona restricties uit het land van afkomst, zal er een restitutie gegeven kunnen worden van 50% daar er binnen die tijd kosten zijn gemaakt voor jou plaats in het retreat. Voor alle andere anuleringen, dus die gemaakt worden voor de 3 weken en de geldig toegestane anuleringen binnen de 3 weken, zal een 3% administratie kosten gerekend worden. Er zijn geen gedeeltelijke restituties mogelijk als je bv later aankomt, of eerder weg gaat bij het retreat, vlucht anulering of reis vertraging. Daar zijn wij niet verantwoordelijk voor. Het is ten alle tijden toegestaan om een vervangende gast naar voor te brengen als je wilt annuleren.

Wij raden je aan een reis verzekering te nemen voor anulering kosten en ziekte.

Aanmelden inschrijving voor het lente retreat

Voor aanmelding of vrijblijvende informatie over deze heerlijke week neem je contact op via mail Info@studiolagente.com of via GSM 0031-651119048.

Na de aanvraag voor aanmelding, krijg je via mail een aanmeldingsformulier. Een vragen formulier die ons kan helpen je retreat zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, uiteraard zullen al deze gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Een factuur voor de aanbetaling. Zodra de aanbetaling gedaan is, is je aanmelding voor deze geweldige week een feit. En ga je heerlijk met ons mee naar Mallorca. Daarna krijg je nog allerhande informatie, die je nodig hebt voor deze week met wat handige tips.

Onze belofte aan jou

Voor ons is het belangrijk dat het je deze week aan niets ontbreekt, dat je je vrij en veilig voelt, dat je op de juiste plaats bent aangekomen voor rust en reflectie en dat je na deze week weer helemaal opgeladen bent met positieve energie en zo weer met vernieuwde kracht en vernieuwde blik weer terug kunt gaan naar huis, en de wereld om je heen.