Freedom retreat Mallorca

FREEDOM RETREAT MALLORCA
14 TOT EN MET 21 SEPTEMBER 2024.
DE HITTE VAN AUGUSTUS HEEFT PLAATS GEMAAKT VOOR DE AANGENAME WARME LAAT ZOMERDAGEN. DE MOOISTE EN RELAXTE TIJD VAN HET JAAR. TIJD VOOR YOGA, MEDITATIE, MASSAGES EN MANTRA’S. TIJD VOOR MINDFULL , MEDITATIEVE WANDELINGEN, TIJD VOOR HEALING DOOR BEWEGING EN DANS, TRANSFORMATIE DOOR SJAMANISTISCHE RITUELEN, ZEILTOCHT IS ZIELTOCHT. HET IS TIJD VOOR RUST, FOCUS EN VERBINDING. HET IS TIJD VOOR VRIJHEID.

Tijd en Ruimte voor jezelf waarin jij op een speelse eigen manier en tempo kunt gaan ontspannen, stilstaan voor reflectie, voor groei en eventueel helen. Jij staat in deze week centraal waarin je helmaal jezelf mag en kunt zijn. Tijdens deze bijzondere retreat zal je uitgenodigd worden om jezelf te laten inspireren door alles wat er aangeboden wordt en alles wat er op je pad zal komen, niets moet en alles mag. Dus wil jij jezelf een waardevol geschenk geven, een week heerlijk genieten op een heel bijzonder mooie plek waar de energie heel puur en magisch positief is op een van de mooiste eilanden van de wereld, met elke dag heerlijk eerlijk gezond eten,ben je beginneling, gevorderde, jong of ouder, ga dan heerlijk met ons mee naar Mallorca.

Over ons

Hallo mijn naam is Anja Maas, kom uit Nederland woon en werk in Nederland en Mallorca. Ik werk vanaf 2007 als yoga docent, en vanaf 2008 heb ik mijn eigen praktijk voor massage en lichaamstherapie in Nederland en vanaf 2020 ook in Mallorca. Ik heb al sinds 1981 een bijzondere liefde voor de Baleraren en ben dan ook heel blij dat ik in het verleden, heden en in de toekomst yoga retreats mag aanbieden op deze magische plek in de wereld. Mijn passie ligt in inspireren en creëren, en mijn kracht ligt in het organiseren. Ik ben dan ook telkens weer heel dankbaar om te zien hoe mensen op hun eigen manier tijdens een retreat tot zich zelf komen en de rust en ruimte vinden om te kunnen genieten en levensvreugde kunnen ervaren. Mijn grootste geschenk is dan ook altijd de grote glimlach van een gast en de blik in hun ogen die zeggen “het is goed geweest ik heb een heerlijke reset gehad en kan weer met een frisse blik op mijn leven verder” Meer info over mij, mijn yoga aanbod en massage opties kan je vinden op deze site www.studiolagente.com.

Hallo mijn naam is Marcel de Groot Ik woon en werk in de zorg voor oudere mensen in Nederland. Ik ben een gezelligheidsmens en ga graag met mensen om, samen soul en blues muziek luisteren en maken is voor mij een feestje. Met vrienden en familie eten en drinken is voor mij een belangrijk onderdeel in mijn leven. Vooral goed eten. Koken is mijn passie en is een serieuze hobby geworden die zich al een tijdje uitbreid naar het koken voor retreats. Mallorca heeft een geweldig aanbod aan heerlijke eerlijke ingrediënten om mee te mogen koken. Tijdens het retreat zal ik voor jullie een mooie vegetarische mediterrane keuken verzorgen, kleurrijk, smaakvol en gezond voor lichaam en geest, soulfood! Ik kijk er naar uit om voor jullie te koken en er samen iets moois van te maken tijdens deze inspiratievolle week.

De lokatie

Finca s,Almundaina is een autentieke en duurzame villa van maar liefst 900m2, verscholen in het prachtige glooiende landschap midden in mallorca. Omgeven door de ongerepte natuur, rust en comfort zal het heel gemakkelijk zijn om rust en ontspanning te vinden.
De finca ligt bij Montuiri, 30 minuten met de auto van het vliegveld vandaan. Het is van hier uit gemakkelijk om de rest van mallorca te bezoeken en is 5 minuten auto rijden naar een aantal traditionele autentieke mallorquinische dorpjes.

Er zijn 6 grote sfeervolle slaapkamers voor 2 personen met de mogelijkheid de bedden te scheiden tot comfortabele éénpersoonsbedden. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer, en voor ieder vertrek is er ook een heerlijk prive terras.

Binnen in de villa is er een ruime woonkamer met open haart en een geheel modern uitgeruste keuken waar er voor de gasten de meest heerlijke gerechten worden bereid. Er is gelegenheid om binnen te eten met de groep in een super gezellige ruimte aan een prachtige tafel met een spectaculair uitzicht over het landschap, uiteraard is dit ook buiten mogelijk in een prachtige natuurlijke omgeving.

In de grote tuin van 8000m2 vind je allelei meditaraine planten, palm bomen en fruitbomen en de aanwezigheid van de pauwen die er vrij rond lopen, geven je het gevoel dat je echt in een paradijs bent. Wat er nog meer aanwezig is: Er is een groot zoutwater zwembad dat omgeven is van een ruime chill out plek met zonnebeden, parasols hangmatten. Een BBQ hoek met een stenen oven voor pizzas. Een heerlijke sauna ruimte. Een prachtige ruime lichte Yoga shala voorzien van al de yoga benodigheden. Er is een buiten gym, plus tafel tennis. Er zelfs een klein soort boerderijtje met hangebuikzwijntjes,kippen en ganzen. En er is een prive parkeer plaats voor de gene die met een huur auto komen.

Dag en avond indeling

Er is een dag en avond indeling gemaak met verschillende activiteiten waar uiteraard naar eigen behoefte aan deel kan worden genomen. De dag is zo ingedeeld dat er buiten het aanbod van activiteiten nog veel ruimte en tijd voor jezelf over is die naar eigen idee en behoeften ingevuld kan worden.

  • 8:00 tot 9:15 meditatie en yoga
  • 9:30 tot 10:30 brunch
  • 11:00 tot 12:30 activiteit
  • 13:00 Lunch met de mogelijkheid deze mee te nemen
  • 17:00 tot 18:30 uur Yoga plus.
  • 19:00 tot 20:00 dinner
  • 20:30 activiteit

Een greep uit de activiteiten

Hatha Yoga en Hatha flow in combinatie met Yin Yoga een mooie balans tussen Yin en Yang. De lessen worden telkens aangepast aan het moment, tijd en energie.
Meditatie rustige en actieve vormen. In stilte of met geluid, in rust of in beweging, met visualisatie of vooral gericht op de pranajama, een scala van verschillende meditatieve vormen en technieken die een waardevolle bijdrage voor jou zijn in deze week om tot inzicht en rust te komen.

Diverse Massage behandelingen. Kijk voor de massages die aangeboden worden door Anja op de site www.studiolagente.com bij massage, opties en prijzen.
Hiken, wandelen onder begeleiding door de prachtige natuur van Mallorca. Laat je verassen door het veelzijdige landschap van Mallorca er is veel te zien, te ruiken, te horen en te voelen. De energie die dit landschap uitdraagt is een ware beleving, puur en niet zelden betoverend mooi.
Bezoek van de beroemde woensdag morgen markt in het nabijgelegen stadje Sineu is een ware beleving. Super gezelige terasjes op het idilische plein van het prachtige authentieke oude stadje, met een enorm divers aanbod van echt de meest uiteenlopende dingen.
Zeiltocht, op het helderblauwe water, aanmerend in een van de prachtige bochten van Mallorca waar je een heerlijke frisse duik kunt nemen in het kristal heldere water, en kunt genieten van verrukkelijk eten wat geserveerd zal worden aan boord en wie weet als verrassing op het strand. Een bijzondere tocht waar je de unieke schoonheid van Mallorca op een intense manier kunt beleven.
We gaan ook een ochtend heel vroeg naar het strand voor een verfrissende start van de dag met yoga on The Beach en een frisse duik in het helder blauwe water bij het prachtige strand es trenc en gaan dan gezamenlijk lunchen in het gezellige Beach restaurant. We gaan zelf pizza’s maken en bakken in de steenoven.

Voor de avonden zijn er activiteiten zoals muziek, mantra’s, meditatie, gezellig samen zijn of liever lekker op tijd naar bed. EN NOGMAALS; NIETS MOET, ALLES MAG.

We hebben voor dit Freedom retreat een heel mooie line up met co werkers die uniek zijn in hun soort en tot de beste van het eiland horen. We zijn dan ook enorm dankbaar dat ze mee werken en deze week tot een heel bijzondere beleving zullen maken.

SO MUUSE wandelen met Sophie. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar, www.somuuse.com

ALLIYANA MOVEMENT Healing door beweging met Daniel. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar, www.danielsonicrojas.com

DAVID LUREY muziek / mantras met David. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar, www.findbalance.net en www.davidlurey.bandcamp.com

HOLO LIFE Sjamanistische rituelen cirkel met Pia. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar, www.hololife.se

OCEAN ANGELS zeiltocht met Antje. voor meer informatie verwijs ik je graag naar, www.ocean-angels.com

KIM MASSAGE met Kim.
Kim is een gecertificeerde Learning and Development professional, meditatie-instructeur, retreatbegeleider en moeder. Lichaamswerk is een integraal onderdeel van haar wezen, een gift. Ze wordt gevoed door de liefde, Ayurvedic massage, Deep tissue, Swedish massage, Relaxation massage, Vipassana, ademwerk, psychosofia, en energiewerk. Haar thuis op Mallorca, Finca Ark of Noah, is haar gelukkige plek en een bron van energie. Zolang ze zich kan herinneren, voelde ze de roeping om aan te raken. Haar sessies zijn uniek, diepgaand, volledig ontspannend en in volledige aanwezigheid. Ik beveel haar werk van harte aan aan iedereen die dieper in zichzelf en hun lichaam wil zakken. Voor meer informatie kun je kijken op: https://www.Facebook.com/kim.vangrinsven (eigen website komt zsm).

We gaan voor een groepsgrootte van 8 personen. We houden het bewust bij een relatief kleinere groep daar we aan iedereen voldoende aandacht kunnen besteden. Wij staan voor kwaliteit, en willen kunnen voldoen aan al onze beloftes, en zijn van mening dat we dit beter kunnen waar maken in een kleinere groep.

Wat is inclusief de prijs van het retreat?

Vervoer van het vliegveld naar Finca s’Almundaina en weer terug naar het vliegveld.

De 7 overnachtingen in een prive  of gedeelde 2 persoons kamer.

Drie maaltijden per dag en kleine tussendoortjes.

Heel de dag water, thee, koffie.

Alle activiteiten, op een aantal na die bij niet inclusief vermeld worden.

Wat is exclusief de prijs van het retreat?

Vliegticket.

De eigen auto huur.

Alle massage behandelingen.

De zeiltocht.

De consumpties en versnaperingen als we een externe activiteit hebben.

Datum van het freedom retreat?

Zaterdag 14 september tot en met zaterdag 21 september 2024.

Prijs, aanbetaling

Prijs voor dit retreat 7 nachten pp al inclusief zoals aangegeven in een kamer alleen met privé badkamer is totaal: € 1395,-
Prijs voor dit retreat 7 nachten pp al inclusief zoals aangegeven in een kamer alleen met * gedeelde badkamer is totaal: € 1295,-
Prijs voor dit retreat 7 nachten pp al inclusief zoals aangegeven in een kamer gedeeld voor 2 personen met privé badkamer is totaal: € 1199,-
Prijs voor dit retreat 7 nachten pp al inclusief zoals aangegeven in een kamer gedeeld voor 2 personen met * gedeelde badkamer is totaal:€ 1099,- * De gedeelde mooi badkamer is met een heerlijke ruime douch, wc, wastafel en mooi ligbad met geweldig uitzicht. Deze badkamer is gelegen in de finca zelf waar de 2 kamers zijn zonder eigen badkamer.

Bij aanmelding voor het retreat is er een aanbetaling verschuldigd van €400,-

De restbetaling van het totaal bedrag dient uiterlijk 3 weken voor aanvang datum van het retreat te zijn betaald.

Natuurlijk mag je ook het totaal bedrag in een keer voldoen.

Wij zijn ons bewust van het feit dat alles duurder wordt. Wij willen het retreat graag toegankelijk maken voor iedereen. Wij bieden dit jaar de mogelijkheid om rentevrij de kosten voor het retreat in delen af te lossen tot eind december 2024.

Annulering en restitutie

In het geval wij van de organisatie het retreat niet door kunnen laten gaan in het geval van corona maatregelen of elke andere reden, zal er binnen 3 weken een 100% terug betaling plaats vinden van het totaal bedrag wat door jou overgemaakt is voor het retreat. Er is ook een mogelijkheid om je boeking vast te leggen in een dan nieuw gemaakte datum voor het geannuleerde retreat, binnen het jaar 2025.

In het geval jezelf wilt annuleren kan dit tot 3 weken voor aanvang van startdatum van het retreat. Als er binnen deze 3 weken geannuleerd word door jouzelf, met ANDERE redenen dan ernstig letsel of ziekte, overlijden of corona restricties uit het land van afkomst, zal er een restitutie gegeven kunnen worden van 50% daar er binnen die tijd kosten zijn gemaakt voor jou plaats in het retreat. Voor alle andere annuleringen, dus die gemaakt worden voor de 3 weken en de geldig toegestane annuleringen binnen de 3 weken, zal een 3% administratie kosten gerekend worden. Er zijn geen gedeeltelijke restituties mogelijk als je bv later aankomt, of eerder weg gaat bij het retreat, vlucht annulering of reis vertraging. Daar zijn wij niet verantwoordelijk voor. Het is ten alle tijden toegestaan om een vervangende gast naar voor te brengen als je wilt annuleren.

Wij raden je aan een reis verzekering te nemen voor annulering kosten en ziekte.

Aanmelden inschrijving voor het freedom retreat

Voor aanmelding of vrijblijvende informatie over deze heerlijke week neem je contact op via mail Info@studiolagente.com of via GSM 0031-651119048.

Na de aanvraag voor aanmelding, krijg je via mail een aanmeldingsformulier. Een vragen formulier die ons kan helpen je retreat zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, uiteraard zullen al deze gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Een factuur voor de aanbetaling. Zodra de aanbetaling gedaan is, is je aanmelding voor deze geweldige week een feit. En ga je heerlijk met ons mee naar Mallorca. Daarna krijg je nog allerhande informatie, die je nodig hebt voor deze week met wat handige tips.

Onze belofte aan jou

Voor ons is het belangrijk dat het je deze week aan niets ontbreekt, dat je je vrij en veilig voelt, dat je op de juiste plaats bent aangekomen voor rust en reflectie en dat je na deze week weer helemaal opgeladen bent met positieve energie en zo weer met vernieuwde kracht en vernieuwde blik weer terug kunt gaan naar huis, en de wereld om je heen.